L'Ajuntament reforça Serveis Socials amb noves contractacions

  • Xavi Chica

L'Ajuntament posa en marxa un pla de reforç dels Serveis Socials per donar resposta i atenció a la ciutadania que pateix de manera més severa les conseqüències derivades de la pandèmia Covid19 i la crisi econòmica. Aquest pla constarà de la contractació d'un equip format per 3 treballadors socials i 2 educadors socials per cobrir de manera immediata baixes i altres contingències. Aquestes contractacions es realitzaran en el marc del contracte-programa amb la Generalitat.

D'altra banda es conformarà un equip d'intervenció social específica en la problemàtica de l'habitatge integrat per 3 treballadors socials i abans de finalitzar l'any es convocarà pel procediment més àgil, una borsa de treball de professionals d'aquest àmbit per a cobrir altres eventualitats.

Els professionals viuen en primera línia situacions de gran complexitat: pèrdua de l'habitatge, pobresa energètica, violència de gènere, problemes de salut mental, necessitats d'atenció per a les persones majors i d'ajuda als seus cuidadors i cuidadores, entre altres casos.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: