L'acte inicial del Correllengua es farà a la Plaça del Rellotge

  • Xavi Chica

L'acte inicial del Correllengua 2021 es farà diumenge 24 d'octubre a la Plaça del Rellotge, a partir de les 11 hores. El Correllengua d'enguany es dedica a la figura de l'escriptora, professora, periodista i filòsofa Isabel-Clara Simó

En aquest acte de presentació es llegiran Conta contes per a les famílies, es farà un minicurset de sardanes a càrrec d'Amics de la Sardana i l'Associació Pro Aplec, una lectura de textos d'Isabel-Clara Simó, la lectura del manifest del Correllengua per part de membres dels Laietans de Gramenet amb el suport de l'Heura, un aixecament commemoratiu d'un pilar per part dels Laietans, i també un concert de glosa a càrrec de TRÄ (Laia Pedrol i Marc Serrats) amb el suport de la Plataforma per la Llengua. 

Des de l’any 1996 el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: