Nova reunió sobre el preu de la llum i les sucursals bancàries

  • Xavi Chica

Des de principis de setembre, el moviment veïnal de Santa Coloma integrat per les associacions de veïns i veïnes i la Favgram en col·laboració amb entitats com Santako diu Prou, SOS Gent Gran i la PAHV Gramenet, han fet reunions cada dijous per informar i conscienciar de les problemàtiques existents amb el tancament de sucursals bancàries i el preu de la factura elèctrica. 

La propera d'aquestes reunions ja està convocada i es farà el proper dimarts 19 d'octubre a la sala d'actes del Museu Torre Balldovina (19 hores).

Cada dia que passa el preu del MW/h assoleix màxims històrics i això preocupa cada vegada més la ciutadania i els comerciants. També el tancament d'oficines bancàries complicada el dia a dia de la gent als barris, especialment de la gent gran, que ha de desplaçar-se més lluny per poder fer les seves gestions. Aquests motius han mobilitzat les associacions de veïns, que volen convocar el màxim d'entitats de la ciutat, sindicats i grups polítics per fer més pressió i que es trobin solucions.  

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: