L’Ajuntament ampliarà el parc d'habitatges amb 31 nous pisos

  • Xavi Chica

A finals d'aquest 2021 l'Ajuntament disposarà de 31 habitatges més per fer front a l’emergència habitacional en el marc de les accions del Pla Local d’Habitatge. Fins a 50 famílies en risc de desnonament podran accedir a un lloguer social i en conjunt en els propers mesos es donarà solució habitacional a 80 famílies de la ciutat.

Santa Coloma augmentarà d'aquesta manera el seu parc d’habitatge social amb 31 nous habitatges. Segons l'alcaldessa Núria Parlon, "per donar resposta a les necessitats de la ciutadania colomenca en matèria d'habitatge social, augmentem les mesures d'ajuda i acompanyament a les famílies que estan en risc de perdre el seu habitatge. Incrementem el parc d'habitatges de lloguer assequible i ho fem amb la mirada posada en els col·lectius més vulnerables com els joves, les famílies monoparentals, la gent gran i les dones víctimes de la violència masclista, que han de poder accedir a un habitatge digne”.

Per a l’alcaldessa, "les polítiques d'habitatge suposen un important pas endavant per la recuperació de Santa Coloma després de la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia. Estem davant de polítiques que milloraran la vida de les colomenques i els colomencs".

L’ampliació es fa possible amb els programes de reconversió de locals municipals en habitatges socials, l’adquisició de pisos per tanteig i retracte, i el conveni de cessió amb la SAREB.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: