Jornades d'alimentació i sostenibilitat els dies 8 i 9 d'octubre

  • Xavi Chica

Santa Coloma de Gramenet organitzarà els dies 8 i 9 d'octubre unes jornades en el marc dels actes de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 en què es presenten temes relacionats amb la cuina, la recerca universitària i les perspectives socials i de gènere. Durant les jornades, persones expertes del món acadèmic, la restauració i el teixit social exposaran diferents temes relacionats amb aquesta temàtica des del punt de vista de l’aplicació a la cuina professional, la recerca universitària, les tendències dietètiques, la implementació de projectes socials o la perspectiva de gènere.

Les jornades tindran lloc al Campus de l'Alimentació de Torribera i a La Ciba. 

L’alcaldessa Núria Parlon i el rector de la UB Joan Guàrdia obriran les jornades el dia 8 per donar la benvinguda als assistents. Una de les primeres conferències, “Alimentació i Sostenibilitat a la cuina” (9.45h), tindran com a ponents a Víctor Quintillà i Mar Gómez, xef i sommelière respectivament de Lluerna Restaurant de Santa Coloma amb una Estrella Michelin i una Estrella Verda, reconeixements a l’excel·lència culinària i al compromís amb la sostenibilitat en el camp gastronòmic.

Prèviament a les jornades i també en el marc dels actes de la Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, el dia 6 d’octubre es presentarà a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) el Menú de les Estacions corresponent a la tardor, una iniciativa per promocionar la restauració que compta la col·laboració d’administracions i entitats dels sectors de la restauració, l’alimentació i el disseny. Dins la creació del menú, l’ERESC hi participarà amb l’elaboració de les postres.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: