El Mas Fonollar acull l’acte d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau

  • Toni Salvador

Santa Coloma ha acollit la roda de premsa de l’iniciativa Alcaldes i Alcaldesses per la Pau en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, commemorat el passat 26 setembre. L’acte, integrat pels alcaldes i alcaldesses de Santa Coloma, Calella, Granollers i pel director de Fundipau, Jordi Armadans, ha servit per explicar els avenços realitzats en el marc de la campanya ‘Ciutats de Pau’.

D’una banda, Josep Mayoral, alcalde de Granollers, ha reivindicat el paper dels ajuntaments a la conscienciació de la ciutadania. ‘La nostra feina és recolzar els ciutadans i donar-los l’impuls educatiu que els ajudi a generar aquests processos de pau’, ha dit Mayoral. D’altra banda, Núria Parlon ha refermat la feina dels ajuntaments i ha reivindicat les iniciatives educatives realitzades a Santa Coloma en matèria de memòria històrica.

Armadans ha assenyalat el paper determinant del moviment a Catalunya, on els municipis que recolzen el desarmament nuclear sumen a més de la meitat dels seus habitants. El director de Fundipau ha sentenciat que, en els temps que vivim, es més important que mai recolzar el desarmament, que destina una sèrie de recursos que bé podrien ser destinat a d’altres sectors més necessaris.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: