El punt de vacunació de Can Mariner tanca del tot el 7 d'octubre

  • Xavi Chica

El centre de vacunació massiva que es va muntar a la masia del centre cívic Can Mariner es tancarà definitivament el proper dijous 7 d'octubre, segons ha informat el Departament de Salut. Fins aleshores, ja només s'administres segones dosis. El tancament és degut al fet que la majoria de ciutadans de Santa Coloma ja s'han vacunat. Concretament, al municipi 87.854 persones ja tenen la pauta completa. Això és pràcticament 3 de 4 persones de la ciutat. 

D'aquesta manera, el Departament de Salut ha donat per tancada aquesta setmana la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19, amb un total de 2,8 milions de dosis administrades a la Regió Metropolitana Nord i un 82 per cent de la població major de 12 anys amb la pauta completa.

La campanya enceta una nova etapa en la qual la vacunació es mantindrà als centres d’atenció primària, els hospitals i els dispositius mòbils i es concentrarà en menys punts massius, garantint així la proximitat de la vacuna a la ciutadania.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: