Campanya d'impuls del voluntariat entre els joves colomencs

  • Xavi Chica

Sota el lema Troba’t, l’Ajuntament de Santa Coloma ha endegat una acció especialment adreçada a joves entre 16 i 35 anys amb l’objectiu d’impulsar el voluntariat entre aquest sector de la població i donar-los a conèixer els diferents projectes que es duen a terme a la ciutat en aquest àmbit. L'acció s'ha portat a terme des del Punt del Voluntariat i la Unitat d’Infància i Joventut i en col·laboració amb les entitats de la Taula sectorial del voluntariat i la Generalitat de Catalunya. 

“Creiem que la promoció i el foment de l’acció voluntària en la ciutat esdevé fonamental en el conjunt de la societat i per això hem creat una campanya de comunicació, amb missatges i imatges dirigides al jovent i amb vídeos de persones que expliquen la seva experiència en projectes de la ciutat”, ha comentat l'alcaldessa Núria Parlon respecte a aquesta iniciativa.

Dins d’aquesta acció, a més, el proper 2 d’octubre tindrà lloc una jornada al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar que serà un punt de trobada entre joves que fan voluntariat i les persones interessades per compartir experiències i interessos, resoldre dubtes i conèixer el projectes de voluntariat actius a Santa Coloma.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: