El president Pere Aragonès inaugura el curs a Santa Coloma

  • Xavi Chica

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i de l'alcaldessa Núria Parlon ha visitat aquest migdia l’Escola Tanit de Santa Coloma, amb motiu de l’inici del curs escolar. Aragonès ha agraït als responsables del centre "la professionalitat de mestres i professors i professores i la resiliència i esforç de les famílies i també dels alumnes, que han permès vèncer les dificultats derivades de la pandèmia i tancar amb bona nota". "Les escoles han esdevingut un èxit social i educatiu", ha declarat el president.

"El Govern de Catalunya treballar per Catalunya sencera, per la Catalunya de tots els barris i de totes les comarques, de totes les vil·les i de tots els municipis. Santa Coloma de Gramenet és una societat que expressa la diversitat del nostre país, on s'hi concentren molts dels reptes que tenim i que, juntament amb el govern municipal, volem superar plegats. I l'escola és la primera línia de la batalla contra les desigualtats", ha assegurat Pere Aragonès a una pregunta de El Mirall.net. 

El president i el conseller han visitat l’Escola Tanit, un centre que treballa per projectes, i amb metodologies d’aprenentatge significatives, com ara el projecte Magnet i la xarxa de competències bàsiques. Forma part del programa Magnet, que suposa una aliança amb una institució d'excel·lència que permet al centre educatiu desenvolupar un projecte innovador i de qualitat. En aquest cas, el centre té aliança amb l'Institut de Ciències del Mar per promoure projectes científics.

D'altra banda, el conseller Gonzàlez-Cambray ha posat en valor en la seva intervenció que "avui hem obert els 5.470 centres educatius amb normalitat, sense incidències destacades. Un milió i mig de nens, nenes i joves ham començat al curs". 

Fotografies: Andreu Fernàndez i Escola Tanit. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: