Primera reunió avui pel preu de la llum i el tancament de bancs

  • Xavi Chica

Avui dijous 9 de setembre la Favgram, la federació d'associacions de veïns i veïnes de Santa Coloma, al costat de les associacions federades a l'organització i també les que no ho estiguin però que vulguin participar-hi, organitzarà la primera de les assemblees setmanals per tots els barris de la nostra ciutat per abordar dos temes preocupants per a qualsevol veí com són, d'una banda, el progressiu tancament de sucursals bancàries dels últims temps així com la imparable escalada del preu de la llum durant els últims mesos, i que sembla no tenir fi.

La Favgram també comptarà amb el suport de la plataforma SOS Gent Gran a l'hora de plantejar mobilitzacions i possibles propostes per solucionar aquestes qüestions que afecten el dia a dia de la ciutadania.

"Els veïns han de tenir una sucursal al seu barri, és hora que els bancs, als quals rescatem amb 60.000 milions d'euros de diners públics, ens escoltin i abandonin aquesta política de tancament d'oficines", indica Tomàs Fernández, president de la Favgram. També preocupa els rècords del preu de la llum, un subministrament essencial, que s'estan repetint dia sí dia també. 

Aquest serà el calendari d'assemblees que ha organitzat la Favgram, totes elles començaran a les 18.30h i es faran els dijous: Les Oliveres (avui 9 de setembre), Singuerlín (16 de setembre), Cementiri Vell-Pallaresa (23 de setembre), Riu Nord (30 de setembre), Riu Sud (7 d'octubre), Can Mariner (14 d'octubre), Llatí (21 d'octubre), Fondo (28 d'octubre), Raval (4 de novembre), Guinardera (11 de novembre) , Can Calvet (18 de novembre), Riera Alta (25 de novembre), Santa Rosa (2 de desembre), Can Franquesa (15 de desembre), Safaretjos (13 de gener) i Fondo Alt-Pirineus (20 de gener).

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: