Jordi Valls, el català escollit a la Jornada de les Llengües Europees

  • Xavi Chica

El poeta colomenc Jordi Valls participarà el proper 24 de setembre com a representant català a la Jornada de les Llengües Europees que se celebrarà a Nàpols, on prendrà part de l'esdeveniment juntament amb els poetes Alba Cid, Beatriz Chivite, Maurizio Mattiuzza, Claudio Pennino, Franco Buffoni i Rocío Acebal. Es tracta d'un "repte il·lusionant", segons ha manifestat l'autor, en una jornada on es creuaran diverses llengües i mirades intergeneracionals. 

L'esdeveniment tindrà lloc el divendres 24 de setembre a partir de les 18h en el magnífic Castell dell'Ovo, el castell de l'ou napolità, el més antic d'aquesta preciosa ciutat italiana.

La Jornada de les Llengües Europees és una iniciativa que va néixer ara fa 20 anys, en 2021, de la mà de la Comissió Europea i del Consell d'Europa. Se celebra anualment com a homenatge a la diversitat lingüística del continent europeu. A la Unió Europea es parlen 24 llengües oficials diferents a les quals cal sumar unes 60 llengües més regionals o minoritàries. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: