Jornades d'alimentació i sostenibilitat el 8 i 9 d'octubre a Torribera

  • Xavi Chica

En el marc dels actes de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, els propers dies 8 i 9 d’octubre Santa Coloma acollirà unes jornades sobre alimentació i sostenibilitat amb perspectiva culinària, acadèmica, social, educativa i de gènere. Les jornades, organitzades per l’Ajuntament i el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona i amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, tindran lloc al Campus de l’Alimentació del recinte Torribera i a La Ciba.

Durant aquests dies, experts del món acadèmic, la restauració i el teixit social exposaran diferents temes al voltant de la sostenibilitat en l’àmbit de l’alimentació que abastarà des de la recerca i la innovació en aquest camp, les tendències dietètiques, la pràctica a la cuina professional, o en la creació d’hàbits saludables. Una de les cites programades és un showcooking de Víctor Quintillà. També es tractaran temes des de la perspectiva de gènere i de l’economia.

Prèviament a les jornades i també en el marc dels actes de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, es presentarà a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) el Menú de les Estacions corresponent a la tardor, una iniciativa per promocionar la restauració que compta la col·laboració d’administracions i entitats dels sectors de la restauració, l’alimentació i el disseny. El seguiment de la jornada es podrà fer de manera mixta, per streaming i presencialment. A tal efecte es crearà un formulari d’inscripció via web. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: