Un total de 15.557 alumnes iniciaran el curs escolar 2021-22

  • Xavi Chica

El proper curs escolar, que arrenca dilluns 13 de setembre, començarà al 100 per cent de la presencialitat a les aules. Així ho va confirmar fa uns dies el president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui va afegir que encara caldran mesures per contenir la pandèmia. Una d’elles serà mantenir els grups bombolla com a eina per evitar la propagació del virus als centres.

A Santa Coloma, el total d’alumnat que iniciarà aquest curs 2021-22 serà de 15.557 alumnes, dividits de la següent manera. A les escoles bressol hi ha matriculats 583 petits. A infantil, 3.022 alumnes. A primària, un total de 6.741. I per últim cursaran l’ESO un total de 5.211 alumnes més.

Sí es podrien produir certs canvis pel que fa a l’educació secundària. El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, va anunciar que s’està estudiant eliminar les quarantenes a secundària per als alumnes vacunats amb pauta completa. Així, amb tota probabilitat, els estudiants a partir dels 12 anys que estiguin vacunats amb la pauta completa no caldrà que facin quarantena en cas que es detecti un positiu al grup bombolla. 

El president de la Generalitat va fer també una crida a la població jove per “aprofitar l’oportunitat” i vacunar-se com a mínim amb la primera dosi abans de l’inici de curs, el proper 13 de setembre.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: