Un encertant de la Bonoloto a la ciutat s'endú 87.000 euros

  • Xavi Chica

Una de les dues butlletes guanyadores del sorteig de la Bonoloto del passat 23 de juliol va ser segellada a l'administració del carrer Sant Silvestre número 32 de Santa Coloma de Gramenet, que porta per nom La llave de tus sueños. L'encertant de Segona Categoria (és a dir, va encertar 5 números més el complementari) ha obtingut un premi de 87.720,07 euros

A més, es tracta del premi més gran que ha donat fins ara aquesta administració colomenca, que va ser inaugurada fa just quatre anys, al mes d'agost de 2017. 

Segons ens comenta el seu responsable, Rafa García Martínez (fotografia superior), durant les últimes hores ja hi ha hagut diversos clients que l'han felicitat per haver segellat aquest important premi. "És una felicitat per a nosaltres haver repartit aquest premi i que la gent ho sàpiga, vingui i ens feliciti. Nosaltres no sabem qui ha estat el guanyador, però estem molt contents igualment i esperem donar molts més en el futur", ha explicat Rafa aquest matí, dia de mercat no sedentari al voltant del Mercat Sagarra i amb molta presència de clients a l'administració. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: