La reforma del Mercat del Singuerlín estarà llesta al novembre

  • Xavi Chica

El passat dijous 22 de juliol van començar les obres a l'interior del Mercat Municipal de Singuerlín, que serviran per adequar l'equipament a la demanda real existent. Així, es reduiran el nombre de parades, moltes de les quals es troben buides i sense activitat, millorant el mix comercial i potenciant les parades que sí continuen.

D'aquesta manera, tot un lateral del mercat serà absorbit pel supermercat Consum, que està adjunt a ell. També es modificarà la situació de les caixes del supermercat així com l'entrada i la sortida del mateix, que serà des de l'interior del Mercat, de manera que es creiï una sinergia que pugui beneficiar als paradistes.  

La data prevista de finalització de les obres és al novembre d'aquest any, tot i que continuaran les obres de reforma que executa el supermercat fins al març de 2022.

Recordem també que a principis d'any va estrenar-se el nou aparcament del Mercat de Singuerlín, on es va adaptar l’espai a la nova normativa (no es feia cap adaptació des de l'any 1985). La inversió en aquesta obra a l'aparcament va ser de 600.000 euros, segons va informar l'Ajuntament. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: