Hi ha 30 persones hospitalitzades amb Covid a l'Esperit Sant

  • Xavi Chica

Aquesta cinquena onada de la Covid-19 està suposant un augment molt significatiu dels contagis a Santa Coloma, i també un augment de les persones hospitalitzades a l'Esperit Sant. Avui divendres 23 de juliol hi ha 30 pacients infectats amb el virus a l'hospital colomenc. A més, cinc professionals sanitaris de l'Esperit Sant es troben en aïllament després d'haver donat positiu. 

Durant aquests útlims dies, des de l’hospital també s’està vacunant als convivents dels professionals del centre que estan en les franges obertes actualment, i que encara no havien rebut cap dosi de la vacuna.

Segons dades oficials del Departament de Salut, a la nostra ciutat han mort 330 persones a causa de la Covid-19. El número acumulat de persones contagiades a la ciutat és de 15.296.

Nova fornada de metges residents a l'hospital

La nova fornada de metges residents ja ha arribat a l'hospital. Són 8 metges de les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), Medicina Interna i Medicina Familiar i Comunitària, que provenen de diferents comunitats de l'Estat espanyol i d’Itàlia, i que conformen la 17a promoció de residents. Els nous metges i metgesses han estat rebuts aquest divendres, 23 de juny, en una breu sessió de presentació en què hi ha participat el gerent de l'hospital, Vicenç Perelló, junt amb els responsables de docència i els tutors dels residents, a més d’alguns residents en actiu.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: