S'han fet 55 activitats en el primer semestre d'Envelliment Actiu

  • Xavi Chica

L’Ajuntament de Santa Coloma ha tancat el primer semestre de l’any amb una valoració positiva del programa d’activitats d’Envelliment Actiu. En total s’han posat en marxa via online 55 activitats i s’ha complert amb el principal
objectiu municipal: reconèixer i posar en valor l’experiència i la important contribució social de les persones grans a la societat.

Totes aquestes activitats han servit per poder treballar la independència, autonomia i capacitat de les persones grans i també per promoure una ciutat inclusiva per a totes les edats, fomentant les accions intergeneracionals. Unes activitats que han comptat amb les entitats de la ciutat i que han dotat de qualitat tota la programació amb un important índex d’acceptació sobretot en totes aquelles referents als tallers manuals i a la temàtica musical.

Envelliment Actiu continuarà mantenint el format online en el context actual de pandèmia fins que la situació Covid-19 s’estabilitzi. Les activitats durant l’estiu obriran un parèntesi de descans i ja no es reprendran fins al mes d’octubre.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: