El mirall.net i Creu Roja Barcelonès Nord signen un conveni

  • Xavi Chica

Aquest dimecres 21 de juliol s'ha rubricat el primer conveni de col·laboració entre Edicions de Santa Coloma, empresa editora de El mirall.net, i Creu Roja Barcelonès Nord a la seu de l'organització a Santa Coloma de Gramenet, al carrer del President Companys 1. 

Aquest conveni fixa i concreta la difusió que farà a partir d'ara el nostre mitjà de comunicació de l'activitat de Creu Roja del Barcelonès Nord, mitjançant la publicació de banners informatius al nostre portal web, així com anuncis en la versió mensual en paper de la nostra revista. Ja en el número 204 de la nostra publicació es va insertar un anunci a la contraportada (pàgina 48) que poden consultar en aquest enllaç

El mirall.net també informarà regularment de les accions que realitzi l'organització. Properament, Creu Roja farà oficial la memòria d'actuacions fetes durant 2020, un any extraordinàriament complexe com a conseqüència dels efectes negatius de la pandèmia.

Actualment, l'organització distribueix aliments a unes 550 famílies de la nostra ciutat. La lluita contra la pobresa, l'atenció a la gent gran i altres col·lectius vulnerables, l'especial dedicació a la infància i al jovent, els programes d'ocupació i de formació, i serveis com el de teleassistència són algunes de les seves principals missions al territori. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: