Ja ha arrencat l’Open Day, versió adaptada de l’Open Night

  • Xavi Chica

Avui dijous 3 de juny comença l’Open Day, una versió adaptada per necessitat de l’Open Night, i que en lloc de concentrar tota l’activitat en una sol vespre i nit es dilata en el temps: seran tres dies d’ofertes i activitats, des de dijous 3 fins a dissabte 5 de juny, amb l’objectiu de revitalitzar el sector comercial de Santa Coloma, afeblit pel coronavirus i per altres factors com l’explosió de les compres online en plataformes digitals i també en grans àrees comercials.

La coneguda iniciativa que promou cada any l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma ha hagut de modificar els paràmetres de la campanya, però finalment enguany sí que es podrà celebrar amb una certa normalitat però amb precaució a causa de la presència, cada cop més residual, del virus. Tot i les restriccions, algun dels comerços participants han pogut posar el seu aparador al carrer per vendre i promoure els seus productes.

En aquesta nova edició, que és la vuitena, hi participen 72 comerços els quals, juntament amb la resta de comerços de la ciutat, han pogut promocionar les seves ofertes a través de la web totama.cat.

Amb tots els participants, l’entitat ha realitzat un vídeo promocional de l’esdeveniment per a les xarxes, i ha repartit material per poder decorar els aparadors i les botigues. També l’alcaldessa Núria Parlon ha gravat un video animant a la ciutadania a fer compres dins la seva ciutat perquè és una fórmula en què tots i totes sortim guanyant. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: