El primer paquet de pisos de la Sareb és de 63 habitatges

  • Xavi Chica

Novetats al respecte del conveni signat a finals de l'any passat entre la Sareb i el consistori. En l'últim ple municipal, es va ratificar l'encàrrec a Gramepark de la gestió dels habitatges que la Sareb (Societat de Gestió d'Actius procedents de la reestructuració bancària) ha cedit a l'Ajuntament, d'entrada un paquet inicial de 63 habitatges que s'anirà ampliant en el transcurs dels propers mesos fins a arribar a la quantitat de 220.

L'empresa municipal Gramepark s'encarregarà ara d'estudiar l'estat dels habitatges (n'hi ha que ja estan ocupats) i que passaran a formar part del parc municipal d'habitatge de lloguer social durant els propers anys. En concret, aquest conveni tindrà una vigència de quatre anys, que seran prorrogables anualment fins a un màxim de quatre més. Els habitatges cedits podran estar ocupades per famílies en situació d'impagament o sense títol de lloguer.

La societat Sareb percebrà a canvi de la cessió una contraprestació fixa mensual de 125 euros pels habitatges lliures i de 75 euros per aquells que es troben ocupats.

L'ampliació de parc de lloguer social és una de les mesures acordades en el Pacte Local per a la recuperació social, econòmica i cultura de Santa Coloma de Gramenet subscrita pel ple arran de la crisi del coronavirus.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: