Atenció telemàtica del Síndic de Greuges dimecres 2 de juny

  • Xavi Chica

El proper dimecres 2 de juny, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya farà una atenció telemàtica (trucada o videotrucada) dirigida als veïns i a les entitats de Santa Coloma de Gramenet que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas, etc.).

Aquesta presència telemàtica del Síndic de Greuges de Catalunya a Santa Coloma respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i facilitar la presentació de queixes i fer consultes.

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900.124.124 o enviïn un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: