El 14 de juny està previst que tornin els parts a l'Esperit Sant

  • Xavi Chica

Ja hi ha data oficial perquè el servei de maternitat i els parts tornin a l'hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma. Serà el proper dilluns 14 de juny, segons va anunciar l'alcaldessa Núria Parlon a través de les xarxes socials. "Els parts d'acord amb la informació sol·licitada a la responsable del CatSalut es recuperen el proper 14 de juny a l'hospital de l'Esperit Sant. El motiu que va portar a traslladar-los a Can Ruti com a única opció per donar a llum les dones de Santa Coloma va ser la reorganització resultat de l'atenció a la pandèmia de la Covid-19", ha explicat l'alcaldessa a Instagram. 

Els representants del comitè d'empresa de l'hospital, tanmateix, no les tenien totes i temien que aquest servei no tornés a donar-se al centre hospitalari colomenc. De fet, per demà dimecres hi ha convocada una reunió entre la gerència i el comitè per abordar el futur de l'hospital un cop la pandèmia sembla força sota control, i per saber amb exactitud quina serà l'activitat i els serveis concrets que es prestaran a la ciutadania.

La Fundació Esportiva Grama va penjar aquest diumenge una pancarta enorme al Nou Municipal exigint el retorn del servei de maternitat a l'Esperit Sant. Un cop coneguda la data de retorn, el club ja l'ha retirada i ha felicitat a les autoritats locals per la seva reeixida gestió. Aquí poden llegir el post que el club presidit per Antonio Morales ha penjat avui al matí al seu perfil de Twitter. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: