Un incendi crema prop d'una hectàrea a la Serralada de Marina

  • Xavi Chica

Un incendi ha cremat aquesta tarda aproximadament una hectàrea de terreny a la Serralada de Marina. Afortunadament, el foc ha estat ràpidament extingit gràcies a la tasca conjunta de Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i l'agrupació de defensa forestal. L'incendi s'ha iniciat cap a les 16 hores de la tarda, i en pocs minuts ha estat controlat i posteriorment extingit del tot. Les flames han estat visibles des de molts punts de Santa Coloma i la presència d'un helicòpter per sufocar les flames ha alertat molts veïns i veïnes. 

Entrem en la fase de l'any més crítica i de més risc pel que fa a incendis forestals, amb la revetlla de Sant Joan cada cop més a prop i amb més gent a la muntanya tant de dia com de nit com a conseqüència del final del confinament nocturn. 

En els darrers estius no s'ha registrat cap gran incendi a la muntanya colomenca. Cal anar amb molta precaució perquè no n'hi hagi cap en els propers mesos. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: