Acord entre Tusgsal i l'AECC per promoure hàbits saludables

  • Xavi Chica

L'empresa de transport urbà Tusgsal i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) han signat un acord per promoure hàbits de vida saludable, així com per donar suport tant al personal de la companyia com als seus familiars que estiguin afrontant una malaltia. L'objectiu és que els professionals de Tusgsal estiguin informats sobre els serveis i activitats que l'AECC ofereix per conscienciar i ajudar els pacients oncològics. 

Dins aquest acord s'oferirà serveis gratuïts, tant presencials com online, com per exemple atenció psicològica, acompanyament telèfonic, benestar corporal o assessorament mèdic-sanitari. Els professionals també rebran la newsletter del programa de l'AECC "La teva salut és el primer"

El president del Consell d'Administració de Tusgsal, Federico Llobet, el director general, Carles Fàbregas i el subdirector general, Josep Maria Parra, han visitat aquests dies la seu d'AECC Catalunya a Barcelona, on els va rebre la gerent d'aquest espai, Angela Sánchez. Allà els representants de Tusgsal han vist en primera persona les instal·lacions de Barcelona i el seu funcionament. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: