Acció per la natura demà diumenge a la Serralada de Marina

  • Xavi Chica

Demà diumenge 23 de maig, de 10h a 14h, es farà una acció a favor de la natura al parc de la Serralada de Marina. La iniciativa té com a objectiu la promoció i el foment d'actituds respectuoses amb el medi natural així com sensibilitzar i provocar una reflexió al voltant de la gestió dels residus i, concretament, la problemàtica dels residus a la natura.

S'intentarà implicar, en la jornada, a les persones que habitualment utitlitzen la zona forestal per relaxar-se, passejar o fer esport. No hi haurà inscripció prèvia, es farà inscripció en el moment. Formarà part, així mateix, de les accions englobades dins de la setmana de prevenció de residus i de la iniciativa Let's Clean Up Europe

Es durà a terme una acció a dos espais del municipi, coincidint amb dues portes d'entrada a Parc de la Serralada de Marina (entrada del camí de la Font de l'Alzina i entrada del camí de Sant Jeroni de la Murtra), molt utilitzats per iniciar passejades o fer esport. Es disposarà de gel hidroalcohòlica a demanda i bosses d'escombraries i guants per donar a les persones o grups que entrin pels dos accessos. Es demanarà la participació proposant que els visitants de la zona que recopilin en bosses de les restes que troben o generin i que tornin les bosses en el punt de trobada per a classificar-les i pesar.

Hi haurà un equip de personal de reforç que estarà format, com a mínim, per un treballador d'Ecometròpoli i dues persones més d'una empresa que ens ajudarà en el desenvolupament de la jornada. Totes aquestes persones faran tasques informatives i dinamitzadores a la participació, el repartiment de guants i les bosses i la dinamització de la recollida, classificació i pesatge dels residus.

Organitza aquesta acció l'Ajuntament, ARG Neteges, Canal 150 Gramenet i la Fundació Tallers. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: