Murs per als artistes a l'avinguda Francesc Macià i carrer Edison

  • Xavi Chica

Torna el projecte Murs Lliures a Santa Coloma, una iniciativa que consisteix en intervenir parets amb murals artístics de forma funcional i sostenible. L'objectiu és incidir positivament en la convivència a l’espai públic, dinamitzant d’aquesta manera la vida social, cultural i artística de la ciutat.

Des del passat dilluns 10 de maig, i a través de la pàgina web del projecte Murs Lliures (clicar en aquest enllaç per accedir https://openwalls.info), ja es poden descarregar novament els permisos perquè els i les artistes de la ciutat puguin pintar de manera lliure, autogestionada i segura a les parets dels carrers Edison, als números 1-7, i de l’Avinguda Francesc Macià, del 122 al 128. Els artistes que participin en l’activitat es comprometran a complir estrictament la normativa de prevenció de la Covid-19, i a respectar i complir les condicions generals que s’especifiquen en el mateix permís.
Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: