Atac amb nocturnitat i traïdoria a la redacció de El Mirall.net

  • El Mirall.net

La façana i la vorera de l'edifici on hi ha la redacció de El Mirall.net han aparegut aquesta matinada pintades i embrutides amb pintura plàstica, la qual ha afectat també alguns dels comerços veïns. La bretolada s'ha descobert aquest matí passades les 06h, quan el personal de l'establiment Horta Meya descarregava els seus productes per a la venda del dia. 

Els fets s'haurien produït durant aquesta nit o matinada, i tenien l'objectiu clar d'atacar la nostra redacció. L'editora de El Mirall.net ha posat l'oportuna denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que ja treballen en la investigació del cas. Les sospites apunten que aquesta acció estaria relacionada amb el conflicte urbanístic que hi ha al voltant de la reforma del casc antic de la nostra ciutat. 

Les informacions que hem pogut recopilar fins ara mostren amenaces anteriors en reunions públiques, on s'hauria instat a diferents grups de la ciutat a fer una actuació d'aquestes característiques contra la nostra redacció. Aquesta insinuació s'hauria produït durant la preparació de la manifestació de l'1 de maig a Santa Coloma (que aquí a la nostra ciutat tindrà lloc demà divendres dia 30). Diverses fonts ens apunten que no hi havia excessiva sintonia entre les entitats i partits polítics presents en aquesta reunió. 

Una brigada municipal ja ha iniciat les tasques de neteja davant la nostra redacció. 

El Mirall.net agraeix les mostres de suport rebudes per part de molts veïns i veïnes, entitats i partits polítics de la ciutat, totes elles a favor de la llibertat de premsa. Les haurem repiulant al nostre compte de Twitter, al qual poden accedir clicant aquí.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: