Nova manifestació per la sanitat pública demà dimecres 28

  • Xavi Chica

Demà dimecres, a les 19.30 hores a la Plaça Catalunya, davant del CAP de Can Mariner, hi ha convocada una nova manifestació a favor de la sanitat pública, una mobilització impulsada per les plataformes Santako Diu Prou i Marea Blanca. Fa un mes ja va tenir un lloc una primera manifestació al mateix punt de la ciutat i la voluntat dels organitzadors és repetir la manifestació cada últim dimecres de mes. 

Recuperar el nombre de visites presencials, que no es trigui més de 48 hores en programar una visita al metge de capçalera, ampliar la plantilla de professionals, ampliar el temps de les visites, que no passin més de 30 dies per a les visites a especialistes, controls de qualitat en les residències per a gent gran i que s'inverteixi més diners en prevenció i medicina comunitària són només algunes de les principals reivindicacions d'aquestes plataformes, que recorden que la sanitat pública és un pilar fonamental de l'Estat del Benestar, i que com a tal s'han de revertir les retallades i destinar-hi més recursos. 

Els organitzadors recorden la necessitat de guardar la distància de seguretat i dur mascareta en aquestes manifestacions. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: