El parc Sandino de Can Franquesa tindrà un tirolina de 30m

  • Xavi Chica

Aquesta setmana comença la renovació dels jocs infantils al parc Sandino, que inclourà la instal·lació d'una tirolina de 30 metres a la part alta de la zona de jocs, segons ha informat l'Ajuntament de Santa Coloma. Aquest artefacte pels més atrevits forma part de la renovació integral dels jocs infantils, en el disseny dels quals han participat les nenes i nens del Consell de la Infància de la nostra ciutat.

Els actuals jocs ja es troben obsolets i desgastats i requereixen la seva retirada i renovació. La zona del berenador està destinada a la canalla més petita amb supervisió; per tant, el joc proposat és un conjunt combinat, per a nens i nenes d'1 a 8 anys. Està format per dues torres seguides de dos ponts, dos accessos amb graons, un tobogan en cada pont (un més gran que l'altre) i un túnel que connecta les torres. A més, disposa d'altaveu i mini-joc de xilòfon.

Durant aquesta primavera i l'inici de l'estiu es portaran a terme la creació i renovació de diverses zones de jocs a altres indrets de la ciutat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: