El Santako Lestival reivindicarà el Dia de la Visibilitat Lèsbica

  • Xavi Chica

El Dia de la Visibilitat Lèsbica se celebra cada 26 d'abril a diverses zones del planeta com a forma d'exigir la igualtat de drets per a les lesbianes. El moviment es va originar a Espanya el 2008 com a part de les activitats dels col·lectius LGTBI i el seu objectiu és visibilitzar el paper que ocupen les lesbianes en l'espai públic.

Per primera vegada, aquest 2021 també se celebrarà a Santa Coloma, amb un festival reivindicatiu organitzat per l'entitat Entenem Santa Coloma LGTBI. Aquesta primera edició del Santako Lestival es farà a Ca La Sisqueta el dissabte 24 i el diumenge 25 d'abril, amb aforament limitat i amb les mesures anticovid pertinents per a la seguretat dels assistents.

Dissabte, des de les 18 h, tindran lloc els concerts de Canciones de Nadie, banda de Laura Sóc Aixina, una de les referents musicals i de l'activisme lèsbic a nivell nacional, d'Olza, campiona d'Europa de Poetry Slam 2020, i de la jove colomenca Laura Lázaro. Entre concert i concert, hi haurà humor amb les noies del L.O.C.A. Comedy.

Diumenge 25, a les 11h, se celebrarà el Certamen de Cinema amb L, on es repassaran nous curtmetratges de temàtica lèsbica.

La imatge d'aquesta primera edició, que neix amb voluntat de repetir-se en els propers anys, és una il·lustració creada per a l'ocasió per l'artista colomenca Laura Isaac, amb el disseny gràfic de Daniel Espinola, un dels col·laboradors de El mirall.net. És aquesta que poden veure sota aquestes línies. 

31-03-2021-entenem.jpg

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: