Iniciades les obres per pavimentar el carrer Jacint Verdaguer

  • Xavi Chica

Aquesta setmana s'estan fent les obres de pavimentació del carrer Mossèn Jacint Verdaguer, entre les avingudes Generalitat i Santa Coloma, on es reforçarà la capa de rodament a tota la superfície de la calçada, que és de prop de 1.300 metres quadrats. La inversió en aquesta obra és de 30.300 euros.

Les patologies que presentava aquest carrer són diverses: hi ha zones on el paviment està malmès, presentant pell de cocodril i flonjalls de forma puntual a la seva superfície, que indiquen que la totalitat del paquet de ferm està deteriorada i fatigada en un grau important, i en altres zones puntuals només presenta pèrdues de material de la capa de rodament i esquerdes superficials.

Les dues fotos que il·lustren aquesta notícia han estat preses aquest matí i s'espera que en les properes hores s'enllesteixi l'obra amb la pintura de la senyalització horitzontal del carrer.

Fotografies: Josep Maria Roca. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: