Inscripcions per optar a un habitatge del Miguel Hernández

  • Xavi Chica

Ja s'ha obert el període d'inscripció i adjudicació dels habitatges de lloguer per a gent gran de l'antiga escola Miguel Hernández, al carrer Almogàvers de Santa Coloma. Allà s'han edificat 48 pisos que es destinaran a persones majors de 65 anys

Les persones que vulguin informació o inscriure's han de trucar a l'Oficina Local de l'Habitatge (Gramepark) i el telèfon és el 93.392.47.45

És la primera promoció d'habitatge públic per a Gent Gran a la ciutat, l'ha realitzat Gramepark amb la implicació de la plataforma ciutadana SOS Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet, i està entre les accions incloses en el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019-23.

Es tracta de 48 habitatges dissenyats per a gent gran, sense barreres arquitectòniques. Hi ha dos tipus de pisos: 43 seran de tipus Accessible, per a una o dues persones (40-42 metres quadrats). Disposen d'una zona oberta formada per una sala menjador-cuina, una habitació doble, un bany i una terrassa; i 5 són de tipus Adaptat, per a una persona amb problemes de mobilitat reduïda (44-48 metres quadrats), amb una sala menjador-cuina, una habitació doble i un bany accessible.
 
El lloguer s'adaptarà als ingressos de les persones adjudicatàries, i serà l'equivalent al 30 per cent dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros mensuals.

Fotografia: Andreu Fernández. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: