La Cofradía Vera Cruz recollirà aliments durant Setmana Santa

  • Xavi Chica

La Cofradía de la Vera Cruz y Maria Santísima de los Dolores de Santa Coloma organitzarà una recollida d’aliments solidària durant tots els dies de la Setmana Santa i aquests aliments aniran destinats a Càrites, segons ens han informat membres de la confraria colomenca. La recollida d'aliments es farà a l'Església Major. 

Per segon any consecutiu, no hi haurà processons de Setmana Santa a causa de la Covid-19, però sí una sèrie d’actes de Quaresma i també la presa de possessió de la nova junta de la confraria, que tindrà com a nou Hermano Mayor a Joaquín Fernández Díaz.

Entre els actes programats destaquem que el divendres 26 de març la imatge de la Virgen de los Dolores presidirà les celebracions d’aquest dia, amb la pregària, l’acte de recepció i jurament dels nous membres i la presentació d’un video-documental de la Hermandad. Dijous, divendres i dissabte de Setmana Santa les imatges estaran exposades en una capella lateral de l'Església Major, juntament amb les insígnies.

I diumenge 28 de març serà el torn de l’entrada de Jesús a Jerusalem, amb La Borriquita, que estarà exposada tot el dia en l’altar presidint les eucaristies i les benediccions de la jornada.

Aprofitem aquesta notícia per adjuntar el cartell de Setmana Santa Coloma de la confraria que es va fer oficial amb motiu del 8M, en homenatge i agraïment a totes les dones costaleres que formen part de les Tres Cuadrillas de la Cofradía. El cartell, mitjançat un fotomuntatge, vol mostrar el sentiment de tristor i enyorança dels membres de la confraria.

La Cofradía de la Vera Cruz va ser fundada l’any 1994, va camí dels 30 anys de vida i des dels seus inicis són milers les persones que han participat en ella, bé de forma activa o com a espectadors dels seus actes i processons.

 

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: