L'última fase de la CIBA suposarà una inversió de 4,8 milions

  • Xavi Chica

Si tots els terminis es compleixen, el centre de recursos per a dones La Ciba estarà enllestit cap al mes de febrer de 2023. Properament s’encetarà la fase 4 del projecte, que contempla la reforma interior de la planta primera, planta segona, el jardí exterior, les cobertes i la part restant de la part baixa.

La licitació de les obres d’aquesta última fase serà entre maig i setembre d’enguany. Es preveu que les obres comencin a la tardor i durin uns 18 mesos. La previsió del pressupost de licitació serà de 4,86 milions d’euros, segons ha informat l’Ajuntament.

A la planta primera hi haurà zones de treball comunitari o coworking, aules de formació, despatxos de treball intern i serveis, un espai amb allotjaments dotacionals (tant per a dones que vinguin a investigar a Santa Coloma i hagin de pernoctar a La Ciba, com dones que siguin víctimes de violència masclista i necessitin d’un lloc segur on dormir temporalment) i serveis comuns propis.

A la planta segona hi haurà una zona de tallers destinats a diferents temàtiques: cuina, art i creació, audiovisuals, reparacions, roba i un espai Fab Lab, així com sales de reunió i serveis. També hi haurà una coberta accessible amb horts urbans i una pèrgola fotovoltaica per produir energia elèctrica.

Aquests serveis se sumen als que ja estan en funcionament a la planta subterrània i a la planta baixa: el centre integral de recursos per a dones (CIRD), el vestíbul, la recepció, dues sales grans amb usos polivalents i despatxos de treball intern. En el futur també hi haurà un restaurant a la planta baixa. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: