Demà comencen les noves activitats d'Ecometròpoli

  • Sara Simonet

A partir del proper dilluns 8 de març, s’inicia el nou programa d'activitats del Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli, corresponent a la temporada de primavera i estiu, que inclou més d’una trentena de tallers i propostes.

A Santa Coloma de Gramenet hi ha dos equipaments públics que són referents en matèria d’educació ambiental: el centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli i l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz. Des d’aquests espais es posa en marxa un programa d’activitats que permetrà l’observació i el coneixement del món natural i l’ecologia.

En aquesta nova programació destaquen algunes de les activitats habituals de seguiment de la biodiversitat del municipi, i també la nova aposta per l’agricultura ecològica, l’astronomia, els fòssils, les energies sostenibles, el consum responsable o el coneixement de la fauna i la flora de la ciutat, entre d’altres.

Totes les activitats són gratuïtes i compleixen amb les mesures higiènic-sanitàries de prevenció per fer front a la COVID-19. Per realitzar les activitats cal inscripció prèvia trucant al telèfon 618 007 230 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu consultar les activitats del programa en aquest enllaç

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: