Nova campanya per conscienciar sobre els animals de companyia

  • Sara Simonet

L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya Tu també els estimes? amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre els animals de companyia i promoure el compliment de tots els preceptes pel seu bon tracte i la preservació dels drets dels animals. La iniciativa, forma part del Pla d’Acció Municipal 2020-2023, en el que l’equip de govern es compromet a vetllar per la cura i els drets dels animals. Durant la campanya es distribuiran cartells de publicitat exterior per tota la ciutat i també a les clíniques veterinàries i establiments destinats als animals.

Santa Coloma va ser una de les primeres ciutats grans que va tenir una ordenança completa sobre tinença animal (2010). En aquest sentit, és de les poques poblacions en les quals són gratuïts els tràmits per censar els animals i per obtenir la llicència de gossos de races GPP (Gossos potencialment perillosos).

A més, la ciutat disposa d’un espai habilitat al dipòsit municipal per poder tenir els animals recollits o perduts fins que són traslladats al Centre Comarcal d’Acollida d’Animals de Companyia (CCAAC), on són esterilitzats, identificats i curats fins que troben una família que els adopti.

Campanya de Veu Animal per recaptar diners

D’altra banda, la protectora Veu Animal ha començat una campanya de crowdfunding a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de poder continuar duent a terme la seva tasca i poder seguir ajudant als animals desfavorits o abandonats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: