El Virgen del Carmen, compromès amb un món més sostenible

  • Xavi Chica

El projecte educatiu del col·legi Virgen del Carmen de Santa Coloma recull molts dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), oficialment coneguts mitjançant l'agenda per Transformar el nostre món: l'Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible

ES tracta d'un conjunt d'objectius  relacionats amb el desenvolupament sostenible, creats per les Nacions Unides i promoguts com a objectius mundials per al desenvolupament sostenible. Hi ha 17 objectius i 169 metes específiques. L'Agenda 2030 és una agenda transformadora, que posa la igualtat i la dignitat de les persones al centre de la seva acció. 

La proposta del Virgen del Carmen recull molts d'aquests objectius. "Estan relacionats amb els valors que volem fomentar en el nostre alumnat, i enguany al col·legi hem iniciat diferents treballs i projectes relacionats amb els ODS. Anirem ampliant les propostes juntament amb entitats socials amb les quals col·laborem habitualment com Càrites i el Grup Eirene, entre d'altres", informen des de l'escola. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: