El Virgen del Carmen rep la certificació d'espai anti-Covid

  • Xavi Chica

Aquest passat mes de desembre el col·legi Virgen del Carmen de Santa Coloma va aconseguir la certificació com a espai segur contra el Covid-19. Durant el passat trimestre l'escola va presentar diverses auditories i tot el seu personal va formar-se en prevenció específica contra la pandèmia, a banda de revisar tots els protocols de prevenció i actuació quan es detecta algun cas. 

"La protecció de tots, tant alumnes com personal del centre i famílies, és el nostre objectiu primordial per a aquest curs. I és l'única via que ens permet seguir treballant en la nostra raó de ser: l'educació d'infants i joves", ha comunicat el centre escolar del carrer Sant Ramon. 

D'altra banda, el passat 11 de desembre l'escola va passar l'auditoria anual de Qualitat, amb la qual va revalidar la Norma ISO 9001:2015. Aquesta és una norma internacional que certifica l'assegurament del servei i la millora contínua de l'organització que l'obté. Aquest segell dóna fe que el centre presta el seu servei amb eficàcia i amb total respecte a la normativa vigent. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: