L'Ajuntament ha posat en marxa el 63 per cent del PAM

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma ha informat que el 63 per cent de les accions contemplades en el PAM 2020-2023 ja s'han posat en marxa quatre mesos després de l'aprovació del pla d'acció municipal.

En el nou PAM hi ha ja 160 projectes començats (52,5 per cent del total), 32 noves accions de continuïtat (10,5 per cent) i 107 accions programades per a un futur immediat (35 per cent).

Tres de les accions programades per al mandat ja s'han assolit: el nou servei d’atenció integral i d’acompanyament a dones en situació de violència masclista, les obres finalitzades al Molí d’en Ribé i a la plaça de Pau Casals i a la reurbanització de la zona del carrer de Milà i Fontanals situada davant del Centre Cívic de Can Mariner.

Les 302 noves accions que componen el PAM van acompanyades per unes altres 107 accions de continuïtat que es desenvolupen de manera permanent des de mandats anteriors. És el cas del manteniment del programa d’aliments, la garantia de la cobertura del servei de teleassistència, el manteniment dels preus populars a la cultura, les beques a les activitats de lleure educatiu, la millora constant de la neteja de la via pública i dels sistemes de recollida de residus, la consolidació de la borsa jove de lloguer o els plans d’ocupació. 

Les dades de compliment del PAM, a desembre del 2020, es poden consultar també per eixos i accions al web municipal a través d'aquest enllaç.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.