Correus ja ofereix el seu servei de cita prèvia a Santa Coloma

  • Xavi Chica

L'oficina de Correus de Santa Coloma, a l'avinguda Francesc Macià, ja disposa del servei de cita prèvia perquè els seus clients puguin escollir l'hora i el dia que volen acudir a l'oficina i així evitar esperes en temps de pandèmia.

La cita prèvia es pot concretar a través de la web www.correos.es, de l'aplicació de correus o de l'oficina virtual de correus. L'elecció de l'hora i el dia generarà al client un codi que només haurà d'introduir a la màquina de torn situada a l'oficina per ser atès de forma immediata. 

El sistema discrimina els trams horaris de mínima afluència, de forma que el client podrà escollir amb la garantia que serà atès en el moment d'arribar a l'oficina. Igualment, contempla una finestra de temps, una mica abans i una mica després de l'hora sol·licitada, perquè si s'avança o s'endarrereix pugui ser atès igualment.  

A més, les persones de més de 65 anys disposen del número de telèfon d'Atenció al Client, 915.197.197, perquè puguin demanar cita prèvia a les seves oficines garantint més la seva seguretat. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.