Ca n’Armengol anuncia que tanca les portes definitivament

  • J.M.Roca

Ca n’Armengol anuncia que tanca les portes definitivamentUn concís comunicat a Instagram posava fi a 97 d’història en el món de l’hostaleria i la restauració. Ca n’Armengol comunicava el tancament definitiu.

Sense cap argument ni cap raó, tot i que tothom se les imagina, Francesc Armengol i Alba Garrido, tercera generació de l’establiment que van fundar la Florentina Campà i l’Isidre Armengol l’any 1923 i que la primera, ja vídua, va regir durant molts anys, fins que el seu fill Paco Armengol va agafar el relleu. 

El món de la restauració colomenca està de dol perquè era l’establiment emblemàtic per excel·lència de la ciutat, reconegut de sempre per la seva qualitat i des de 2015 distingit amb el Bib Gourmand de la Guia Michelin. La seva cuina Slow Food Km0, una altra distinció que enorgullia als seus gestors, era apreciada- La reconversió de l’establiment en tres espais: Fonda, restaurant tradicional i menjador per a banquets i altres esdeveniments semblava haver posat ordre en l’edifici familiar que fa cantonada entre els carrers de Prat de la Riba i del Doctor Ferran.

Fins ara ha estat impossible contactar amb la propietat de Ca n’Armengol.

Moltes persones han respost a la nota d’Instagram, entre elles molts propietaris de restaurants de la nostra ciutat.

A la pèrdua de Ca N’Armengol cal afegir també el tancament de l’únic establiment de restauració que havia aconseguit arribar al centenari a Santa Coloma. El restaurant Casa Victoria va abaixar les persianes el passat 3 de novembre, en aquest cas per problemes en la renovació del lloguer entre el gestor del restaurant i la propietat. Casa Victoria havia estat fundada el 1920 i havia mantingut l’antiguitat fins ara. Es desconeix quin serà l’ús d’un local afectat pel planejament urbanístic de la zona que l’ha de fer desaparèixer en haver de recular la façana fins a l’alçada de la resta d’edificis.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.