L'Esperit Sant torna a limitar l'horari de visites per la Covid

  • Xavi Chica

Amb l'objectiu de reduir el risc de transmissió del coronavirus i garantir la seguretat de pacients, acompanyants i professionals, l'hospital de l’Esperit Sant ha tornat a restringir l’horari de visites als pacients hospitalitzats. Ara, només es podrà accedir a les habitacions d’11 a 14 h i de 18 a 21 h, coincidint amb les franges horàries dels àpats.

A més, es manté la restricció d’1 únic acompanyant per pacient, que s’ha de mantenir a l’habitació durant tota la visita i que no pot ocupar ni passadissos ni espais comuns. L’excepció són els pacients en situació d’aïllament per la Covid-19, que no poden rebre visites.

«Tots els acompanyants han de mantenir les mesures de prevenció necessàries, com són la mascareta i el rentat de mans tant a l’entrada com a la sortida de l’habitació», recorden des de la FHES. Tot i que s’ha reforçat el servei de seguretat a l’Hospital perquè es compleixin aquestes mesures, el centre apel·la a la responsabilitat de la població a fi de preservar la salut dels seus familiars ingressats.
Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.