Avui comencen les Jornades per la Pau i la Cooperació

  • Albert Gracia

El Consell de Solidaritat i Cooperació i l’Ajuntament posen en marxa les Jornades per la Pau i la Cooperació. Aquestes tenen com a finalitat contribuir a la sensibilització de la ciutadania i a dotar-la d’elements de reflexió, amb mirada crítica, sobre l’estat actual al món dels drets humans, com es difon la cultura per la pau i el respecte i el foment de la justícia social.

Aquest any, degut a les normes sanitàries pel coronavirus, les persones interessades podran participar de les activitats de forma online a través d'aquest enllaç. L’acte de presentació, aquest dijous dia 15 a les 18:30, comptarà amb la participació de l’alcaldessa Núria Parlón i de la periodista Txell Feixas, corresponsal a Beirut per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

A partir d’aquest dijous i fins al desembre, hi haurà activitats relacionades amb els drets humans i la cultura de la pau, dutes a terme en sinèrgia amb les entitats de la ciutat vinculades amb la solidaritat i la cooperació internacional.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.