El Govern té previst tancar restaurants i bars dues setmanes

  • Xavi Chica

El Govern de la Generalitat tancarà bars i restaurants durant 15 diesfins que s'acabi el mes d'octubre. Així s'anunciarà avui en una roda de premsa conjunta de Salut i Interior, una mesura que generarà controvèrsia amb el sector de la restauració i que té com a objectiu "aplanar la corba" de contagis per coronavirus, que s'ha disparat en els últims dies i que ha encès de nou les alarmes. 

El tancament que s'anunciarà durant avui dimecres impactarà de nou sobre un sector amb molt pes a Santa Coloma de Gramenet, com és el dels bars i restaurants, que ja han fet molts esforços i sacrificis durant els últims mesos per garantir la seguretat i la higiene als seus establiments i que ara novament es veuran molt afectats amb l'entrada en vigor de la nova mesura. 

Grans ciutats europees, com per exemple París, també han seguit aquest mateix camí. El Govern de la Generalitat preveu limitar l'activitat de l'hostaleria al menjar per emportar i vetar l'ús de locals i terrasses per reduir la interacció local. 

A banda d'aquesta dràstica mesura, cal recordar que també s'ajornarà l'inici de moltes competicions esportives que havien d'arrencar aquest proper cap de setmana, i les que ja s'hagin iniciat s'aturaran com a mínim dues setmanes.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.