L'Ajuntament destina gairebé 2 milions d'€ a ajuts al menjador

  • Xavi Chica

L'Ajuntament destinarà enguany 1,9 milions d'euros al programa municipal d'ajuts al menjador, una xifra que ha anat creixent progressivament des que es va posar en marxa aquesta iniciativa al curs 2013-14. Des d'aleshores, el consistori ha destinat gairebé 14 milions d'euros a garantir a tots els infants almenys un àpat saludable al dia. 

Durant el curs escolar 2020-21, el 40 per cent de l’alumnat dels centres d'educació infantil i primària es beneficiarà d’una beca menjador, un 7 per cent més que l'any passat.

En total, 3.908 alumnes rebran aquesta beca, gràcies a fons provinents de l’Ajuntament i de la Generalitat. D’aquests, 3.552 alumnes percebran una beca del 100 per cent del cost del menjador, mentre que 356 n'obtindran una de complementària. El cost diari d'una beca menjador és de 6,33 € de mitjana i inclou tant l'àpat com el servei de monitoratge durant tot l'espai del migdia.

Enguany, s’han ampliat tant el llindar d’ingressos com els terminis, per tal que les famílies que no van poder presentar la sol·licitud en les dates establertes a causa de la pandèmia, ho puguin fer fora de termini. 


Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.