La 28ª Mostra Internacional de Films arriba a Santa Coloma

  • Albert Gracia

La Mostra es mou, una iniciativa que vol acostar al territori la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, arriba a Santa Coloma de Gramenet en la seva 28ª edició. L’objectiu de la mostra és promocionar el cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món.

Organitzat per la CIBA, Espai de recursos per a dones, i l’Ajuntament, ‘La Mostra es mou’ comptarà amb quatre sessions de cinema, aglutinades sota el fil conductor ‘Dones i Espais’. Una programació per reflexionar sobre com les dones transformen els espais on participen. La selecció de films es podrà visualitzar online de manera gratuïta amb inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els interessats rebran un enllaç al seu correu per a poder veure les pel·lícules a més de tenir accés a un vídeo-presentació de cadascuna.

Aquesta és la programació de la mostra:

  • 8 d’octubre - Paris was a woman
  • 15 d’octubre - Tódalas mulleres que coñezo (Todas las mujeres que conozco).
  • 22 d’octubre - Espero tua (re)volta (Espero tu (re)vuelta).
  • 29 d’octubre - The Archivettes.
Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.