L'Ajuntament recull el segell Infoparticipa a la transparència

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma, representat per la tinenta d'alcaldessa Blanca Padrós i el gerent Fernández Baena, va recollir ahir el Segell Infoparticipa a la transparència informativa i de comunicació al web municipal, un distintiu que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que el consistori colomenc ha renovat un any més amb la màxima nota possible. 

Aquest darrer informe s'ha elaborat amb dades recollides entre finals de desembre de 2019 i el 10 de març de 2020. La UAB atorga el Segell Inforparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. En el cas de les localitats amb més de 50.000 habitants, s'exigeix un 95 per cent d'indicadors positius. Santa Coloma ha obtingut un any més l'excel·lència (100 per cent). 

Enguany l'Ajuntament també s'ha endut un premi específic, concretament el de la informació continuada del rendiment de comptes, un element que es considera clau en una gestió pública eficaç.  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.