La Primitiva de dijous passat deixa un premi de gairebé 405.000€

  • Xavi Chica

Una de les quatre butlletes premiades de Primera Categoria en el sorteig de la Primitiva del passat 10 de setembre va segellar-se al carrer Florència de Santa Coloma de Gramenet, concretament a l'administració número 14.970, situada en el número 63 d'aquest carrer. L'afortunat o afortunada s'ha emportat 404.985,91 euros

Aquest matí hem parlat amb aquesta administració de loteries, establerta des de l'any 1988. Ángel Torres Izquierdo n'és el seu titular. De moment no tenen coneixement de qui pot ser la persona afortunada ni si aquesta anirà directament a cobrar el seu premi al banc (recordem que a partir de 2.500 euros, els premis de loteries s'han de tramitar via bancària). En qualsevol cas, des de l'administració estan "molt contents" per repartir premis perquè "segur que a la persona que li ha tocat li anirà molt bé". 

Aquesta administració de loteries ja va donar un premi important en 2015 (5 encerts més el complementari en un altre sorteig de La Primitiva) i un segon premi de la Loteria Nacional, entre d'altres. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: