L'Ajuntament ha suspès l'acte col·lectiu de la propera Diada

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma ha optat finalment per suspendre l'acte col·lectiu de l'ofrena floral en l'homenatge institucional a la senyera d'aquesta Diada 2020. 

El consistori argumenta que a causa de la "situació d'excepcionalitat derivada de la pandèmia de la Covid-19 i de la regulació aprovada pel Govern de la Generalitat que limita les activitats públiques i privades a un màxim de 10 persones, enguany l'Ajuntament ha decidit suspendre la tradicional ofrena floral col·lectiva". En aquest acte participen cada 11 de Setembre vora d'un centenar d'entitats i estaments de la ciutat. 

L'Ajuntament considera que no es podria complir la normativa sanitària vigent i que "cal extremar entre totes i tots les mesures de protecció per evitar la transmissió del virus". 

En lloc de l'ofrena floral col·lectiva, la corporació municipal farà l'homenatge institucional a la senyera sense públic i de manera reduïda, i no s'ha donat cap més detall sobre com serà tal homenatge, ni on ni quan ni qui assistirà

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.