Can Sisteré tornarà a obrir amb una mostra de Bernat Barris

  • Albert Gracia

El Centre d'Art Contemporani Can Sisteré reprendrà les exposicions pròximament amb la mostra Rodalies Nord, obra de Bernat Barris, un artista molt vinculat a la nostra ciutat i que ha dut a terme una proposta molt interessant: els seus llenços són pintures que prèviament han estat fotografiades des del tren de rodalies que utilitza cada dia per anar del Vallès a Barcelona.

L'artista recrea elements propis del paisatge suburbà (antenes, cables, fàbriques, dipòsits, edificis) a través dels quals convida a la reflexió sobre la transformació del territori. Bernat interpreta el seu entorn i el pinta responent a conceptes acadèmics: enquadrament, composició, perspectiva, primer pla i llum. A la imatge que reproduïm en aquesta notícia es pot veure la fàbrica Cacaolat i el barri de les Oliveres des de la perspectiva del tren.

Bernat Barris és nét d'Emili Barris, que va ser destacat membre del Grup d'Art Els Coloristes. L'artista no resideix a Santa Coloma, però té arrels i llaços familiars amb la nostra ciutat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: